Subsidieregeling Instrumentale Lessen

Instrumentale lessen worden aangeboden door de deelnemende organisaties aan de Stichting, ieder op eigen voorwaarden en kosten.

Om de leskosten voor de ouders laag te houden geeft de Stichting jaarlijks een bijdrage in de kosten van instrumentale opleiding tegen een vooraf overeen te komen bijdrage per leerling. Deze subsidie wordt door de Stichting uitgekeerd aan de deelnemende organisaties, die dit verrekenen in de leskosten voor hun leerlingen. Hierbij gelden de volgende voorwaarden:

De leerling woont op de peildatum 1 februari in de gemeente Rhenen;
De leerling is op de peildatum 1 februari niet ouder is dan 18 jaar.
De instrumentale lessen worden gegeven door gediplomeerden of in opleiding zijnde personen of door personen die door ervaring succesvol hebben aangetoond deze opleidingen te kunnen verzorgen. Het is primair de verantwoordelijkheid van de deelnemende organisaties en niet van de Stichting Muziekonderwijs Rhenen te zorgen voor goede opleiders.

Door de bezuinigingen van de subsidieverstrekker zal deze subsidieregeling aankomende jaren worden afgebouwd. De subsidie voor de muziekoriëntatie en AMV lessen blijft wel in stand.

Met vragen of opmerkingen over de Stichting Muziekonderwijs Rhenen, haar activiteiten of deze website kunt u terecht bij het secretariaat. Stichting Muziekonderwijs Rhenen, Dick Rovers, secretaristel.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Website beheer www.mchl.nl